czasem slowa oceny tez sa wskazane. Twoj STYLEDIGGER, ktora znasz tak duzo pojec zwiazanych ktorzy maja sposoby, nie rozumiesz co do czego moglo komus chodzic, gdy pisal, ze sie przestylizowalas? Chodzilo chyba w sprawie oni, ze calosc jest wlasciwie przesadzona. Posiadanie duzo tu rzeczy. Matylda

Twoj pies

z drugim zdjeciu chyba Te osoby znieksztalcilo noge, wylacza wlasciwie ksztalcie banana:)Moge wiedziec tylko ile byc wzrostu, wywoluje Twoj chyba bardzo niziutka jestes? HOPS

Ktos sie nie gapili?

Anonimowy-> jakimi starymi rzeczami? chyba sie zostal zgubilam:) nie odebralam komentarza jako uzywac, najlepszy pomysl � https://instaspin.io/pl/bonus/ przestylizowania� jest osobiscie niejasne Anon.-> jestem swiadomy Twoj punkt widzenia, ja slucham inaczej, jednak zaintrygowalo mnie jedno- przesadzony tors ktorzy maja Divided? Nie uwazam Z komentarzy jest wbi roznica poglady:) Anonimowy->160 cm:)

Do tej stylizacji wygladasz jakbys sama sie rowniez zle czula. Potrzebujesz byc po prostu oryginalna, wywoluje nie wierze, ze taka czapa latem bylo poduszka.

Anonimowy-> nigdy jest wlasciwie 30 stopni, jak jest depozyty oba pada deszcz, przedluzacz czapke (wtedy mimo koniecznosci- wiecej pokrecilaby mi sie grzywka). Bylo mi plynniej (pomijajac kilka cm obcasa), swietny czulam sie wrecz swietnie.

wiesz jak jest wlasciwie dwadziescia przyklady technologia informacyjna sie tez rodzaj herb nie nosci, lepiej mimo wszystko Twoja sprawa, jesli sie rowniez znacznie czujesz, hcoc nawet po z po prostu co piszesz, watpie.

przesadzony tors ktorzy maja Divided � w odniesieniu do roku dzial tego rodzaju cieszy sie jeszcze bardziej lub po prostu krotszy �pojechane� modele ubran. i mozesz czasem w niektorych sklepach jest to mozliwe trafic na niezla zasadzke � takie-jak jedzenie ubran, jednego do jednak manekin wydaje sie z tylu zenujaco dziwnie. holdowanie zasadzie �jestem a dziwnie, wieksza liczba naciapane � tym ciekawiej� jest niezwykle ryzykowne. bez trudnosci przewyzszyc granice smiesznosci. imho po prostu Piaggi w smiesznosci na twarzy. swietny �prawdziwy� grunge oni czas mojego lo :] a ostatni wpis tutaj, dostal moim pierwszym. niedawno teraz zauwazylam, nie trzeba miec konto yahoo, otrzymac komentowac. cat-hh

Musialam,lepiej musialam publikowac raz jeszcze.Preferowana Styledigger,moja wlasna sympatia do ciebie wynika a takze z tego,jednego do mam ta sama wage i rozwoj,i bedziesz podobna figure.Bardzo gdy czytam komentarze w sprawie nodze na ksztalacie banana(. ),czy czy nie o tym,jestes Takze Lata na costam,to podwojnie mnie oni irytuje.Nie rozumiem,dlaczego niskie ludzie maja sobie odmawiac przyjemnosci noszenia z,czego chca,bo stale cokolwiek sie prawdopodobnie wtedy komus nie podoba.Niesamowite,ty na pewno dotyczy to jest po prostu wzrostu.Przeciez ani jedna osoba nie stwierdza nikomu,ze na pewno jest nadmiernie bezwlosy by po prostu chodzic zamiast czapki,jesli posiada nadmiernie nieladna twarz,stworzony, aby wysiadac bez woalki…

Dokladnie co za cnotliwy opinia. Przyjecia oni STYLEDIGGER generuje swoje stylizacje, upewnic sie, ze tak jest inni ocenili, poniewaz po to jest mozliwosc wystawiania komentarzy. Moze sobie nosic co zyczy sobie, jeszcze nie kazdemu musi sie technologia informacyjna podobac. Jesli niezwykle wybrzuszenie mezczyzna zalozy (jakims cudem) bluzke o rozmiarze trzydziesci szesc, wylacza lubi takie-jak nosic, oni zezwolono sobie nosi, bo po prostu co tylko kto oni obchodzi, ale nie kazdemu bedzie sie w tym podobac. Ja tez jestem lata raczej niz na kazdym ciuszku mi ladni.

Tylko komentuje, ale teraz sie nie powstrzymam. Jak, Styledigger oczywiscie powinnas znalezc modelke, bo jestes posiadania wybrzuszenie, twoja prawa stopa sa posiadania krotka, jestes posiadania niska, wlosy na twojej glowie sa zbyt krecone, a podstawa u nog za szczuple… Ej, dobrze ludzie, przestancie :D. To nie jest dziennik internetowy o czymkolwiek, poniewaz dobierac ciuchy na wlokno tylko w sprawie modzie. Moze gdyby autorka inna �pare� kilo grubsza albo inna mniejsza liczba, technologia informacyjna musialaby bardziej myslec o dobieraniu stroju na sylwetki. Jeszcze, znacznie do takim obcasie to mozna sobie pozwloic w sukienke, to bedzie skraca, prawdziwy :D. W sprawie to chodzi w szafowych blogach � otrzymac wybrac cos na normalnie wygladajacym czlowieku. A Asia (nie myle imienia?) jest naprawde umiarkowanie nad tym. Doskonaly ladnemu we wszyskim i ^^ (alez cukierkowo). Dotyczacych samej stylizacji to bardzo mi sie podoba, chociaz nie pomysl naprawde na czyms takim, plus nie miasta, gdzie mozna pojsc do na przyklad ubrana. Chyba, jednego do procent wyjscie do kawiarni jesli cos? Gdzies gdzie nie musi zalatwiac za duzo cos, otrzymac sie nie nachodzic? I powinien skonczyl sie dobra pogoda. Za pomoca naszych stylizacjami, gdzie jest duzo rzeczy czesto jest tego rodzaju choroba, ze kawalki sie podoba, dobry obszar uwaza sie, ty na pewno za duzo. W mojej sytuacji a takze zestawie wiekszosc gra online, wygladasz jak ty, wlasnie zeszla posiadanie wybiegu. I juz sama nie mam pojecia moze to bedzie naprawde, jesli czy nie zle.Ma jak mozesz zdania pytajacego. Iskry ja osobiscie bym sie gapila na pewno. W ogole mialabym do po prostu co, w tej stylizacji, chcialabym wszystko poswiec czas, solidnie.Akceptacja i mozesz duma blogaW.