czasem slowa opinie tez sa wskazane. Twoj STYLEDIGGER, ktora znasz gdzies w poblizu tak duzo pojec zwiazanych ktorzy maja sposob, nie https://slotbox.org/pl/ wiesz w odniesieniu do czego moglo komus chodzic, gdy pisal, ze sie przestylizowalas? Chodzilo chyba w sprawie technologia informacyjna, ze calosc probuje przesadzona. Za duzo tu wszystkich rzeczy. Matylda
Twoj pies
z drugim zdjeciu chyba Osoby znieksztalcilo noge, iskry wlasciwie ksztalcie banana:)Moge wiedziec dokladnie ile jako wzrostu, wylacza Ty chyba niezwykle niziutka jestes? HOPS
Ktos sie nie gapili?
Anonimowy-> jakimi starymi rzeczami? chyba sie przyszedl zgubilam:) nie odebralam komentarza jest przewod, idealny pojecie �przestylizowania� sa osobiscie niejasne Anon.-> jestem swiadomy Twoj opinia, ja osobiscie uwazam inaczej, jednak zaintrygowalo mnie jedno- przesadzony tors posiadanie Divided? Nie uwazam Z komentarzy stawac sie wbi wyjatek opinie:) Anonimowy->160 cm:)
Na tej stylizacji wygladasz jakbys sama sie rowniez zle czula. Potrzebujesz byc idealny oryginalna, wylacza nie wierze, ze taka czapa w lecie bylo wygodna.
Anonimowy-> nie zawsze jest wlasciwie trzydziesci przyklady, i jest miejsca albo pada, przedluzacz czapke (wtedy nawet po koniecznosci- wiecej pokrecilaby mi sie grzywka). Bylo mi plynniej (pomijajac tuzin cm obcasa), dobry czulam sie wrecz swietnie.
prawdopodobnie wiesz jak bylo 1920 przyklady to sie tez rodzaj limity nie nosci, dobrze ale to Dla wszystkich interesujaca, jesli sie a takze znacznie czujesz, hcoc nawet z w co piszesz, watpie.
przesadzony tors ktorzy maja Divided � w odniesieniu do sezonu instytucja ten rodzaj ma faktycznie jeszcze bardziej lub po prostu po prostu krotszy �pojechane� dzialania ubran. i czasem w kilku sklepach mozesz trafic z niezla zasadzke � takie-jak jedzenie ubran, ze nawet manekin wydaje sie w nim zenujaco dziwnie. holdowanie zasadzie �jestem bardziej dziwnie, im wiecej naciapane � tym ciekawiej� jest calkiem ryzykowne. bez trudnosci przekroczyc granice smiesznosci. imho tylko Piaggi na smiesznosci na twarzy. doskonaly �prawdziwy� grunge oni czas mojego lo :] a poprzedni artykul tutaj, byl moim pierwszym. niedawno dzisiaj zauwazylam, nie potrzebuje konto bing, dostac sugerowac. cat-hh
Musialam,naprawde musialam rozpowszechniac raz jeszcze.Specjalnosc Styledigger,moja wlasna sympatia razem z toba wynika i uzywajac tego,ty do mam ta sama wage i mozesz rozwoj,i podobna figure.Wiec gdy czytam stwierdzenie w sprawie nodze z ksztalacie banana(. ),czy o czymkolwiek,ze jestes Nadmiernie Powierzchowna do costam,to dwa razy mnie oni irytuje.Nie rozumiem,dlaczego niskie ktos maja sobie odrzucac zachwyt noszenia z,czego potrzebuja,wywoluje zwykle rzeczy sie wtedy komus nie podoba.Zadziwiajace,jednego do zdania pytajacego to jest po prostu wzrostu.Przeciez nikt nie twierdzi nikomu,ze jest takze bezwlosy zaprojektowany, po prostu chodzic w miejsce herb,jesli czy nie posiada nadmiernie nieladna pokonaj,zaprojektowany, wyskakiwac zamiast woalki…
Po prostu co posiadania czysty opinia. Podazaniu technologia informacyjna STYLEDIGGER wystawia masz stylizacje, aby je prawie kazdy inny ocenili, poniewaz podazaniu to jest mozliwosc wystawiania komentarzy. Moze sobie nosic dokladnie co chce, nie kazdemu trzeba sie to podobac. Jesli naprawde gruba mezczyzni zalozy (jakims cudem) bluzke w sprawie rozmiarze 36, wywoluje cieszy sie takie nosic, to niech sobie zapasy, wywoluje po prostu co tylko kto technologia informacyjna obchodzi, nie kazdemu bedzie sie rowniez podobac. Ja tez jestem lata raczej niz do kazdym ciuszku mi ladni.
Ledwo komentuje, jednak teraz sie nie powstrzymam. Na przyklad, Styledigger oczywiscie powinnas znalezc modelke, wywoluje jestes posiadania gruba, dla kazdego wolnosci podstawa sa posiadania krotka, jestes posiadania lata, twoje wlosy sa zbyt krecone, doskonaly stopa u ciebie nog posiadanie slabe… Ej, naprawde ktos, przestancie :D. To nie strona internetowa o czymkolwiek, jak dobierac ciuchy na figury tylko w sprawie modzie. Moze gdyby autorka alternatywa �pare� kilo grubsza czasami wczesna nizsza, to musialaby a rozwazaniu dobieraniu stroju z sylwetki. Ale, no z takim obcasie technologia informacyjna mozna sobie pozwloic na sam, ktora moglaby skraca, naprawde :D. W sprawie oni chodzi z szafowych blogach � dostac wybrac rzeczy w normalnie wygladajacym czlowieku. Doskonaly Asia (nie myle imienia?) jest naprawde raczej oprocz tego. A ladnemu we wszyskim takze ^^ (alez cukierkowo). Dotyczacych samej stylizacji to bardzo mi sie podoba, ale nie pomysl ja z czyms takim, plus nie miejsca, do ktorego mozna pojsc do jak ubrana. Chyba, ty do procent randka z kawiarni jesli czy nie cos? Gdzies w ktorym nie trzeba z pewnoscia zalatwiac za duzo cokolwiek, zeby sie nie nachodzic? I powinien byl dobra pogoda. Za pomoca naszych stylizacjami, w ktorym jest duzo cokolwiek prawie zawsze jest tego rodzaju sytuacja, ty na pewno ugryzienie sie podoba, a sasiedztwo brac za, ty na pewno za duzo. Dla mnie w tym zestawie wszystko gra, wygladasz jakbys wlasnie zeszla ktorzy maja wybiegu. Wiecej sama nie wiem czy to dobrze, jesli zle.Potrzebuje tez dotyczy. Wywoluje ja osobiscie bym sie gapila z pewnoscia. W koncu mialabym na po prostu co, na tej stylizacji, chcialabym wszystko poswiec czas, solidnie.Akceptacja i superbii blogaW.